Het kan je zomaar overkomen

Soms overkomt het je dat je in je wildste droom zit, misschien moet ik zeggen een warmere droom, je had het niet verwacht, en de gebeurtenis ontgaat je. Degenen die erbij horen en degenen die er niet bij horen, zijn even ondergeschikt. Het bedontbijt dat zijn zoon Kevin serveerde, had bijvoorbeeld onverwachte resultaten. Aan het einde van het ontbijt gaf hij me een geweldige beurt als een perfecte minnaar. De bocht herinner ik me nog steeds met grote vreugde, de bocht die ik hoop te herhalen. Een onverwachte ervaring die ik graag met je wil delen.
Ik ben een Trees, 50 min, een behoorlijk strak figuur van D-tieten. Helaas deelt mijn man zijn leven liever met een andere vrouw in bed, dus ik ben alleen. Het kwam voor mij als een echt spontane en onverwachte omweg. Ik denk dat we een geweldig seksleven hadden, en we hadden bijna elke dag seks. Dus ik zeg niets om te klagen. We hadden veel plezier en kenden geen taboe. Maar dit is verleden tijd. Nu heb ik op onregelmatige tijden seks met een passerende partner. Helaas heb ik veel libido, maar niet zo veel. Laten we zeggen dat mijn kat gemakkelijk nat wordt en graag zijn benen spreidt voor entertainment. Maar helaas zijn er maar heel weinig verdomde mannen.
Kevin, zijn zoon van in de twintig, leeft zijn leven, maar soms gaan er weekenden voorbij. Dat betekent voor mij goed praten en me weer een liefhebbende moeder voelen. Ontmoet hem een ​​oude bekende als hij ‘s avonds uitgaat. Een paar weken geleden was Kevin er weer. Hij sliep nog toen hij op de slaapkamerdeur klopte en zijn hoofd naar buiten duwde. “Mam, hoe wil je dat ik het ontbijt op bed breng?” “Dat is een goede suggestie,” antwoordde ik. “Maar maak een ontbijt voor twee zodat je kunt eten. Mijn bed heeft genoeg ruimte voor twee.” Kevin in een boxer en T-shirt zal eraan werken. Toen hij wegging, realiseerde ik me dat ontbijten geen goed idee was Seks. Ontbijten aan tafel is niet zo moeilijk. Maar ik besloot hem met rust te laten en hem niet het idee te geven van een tafel voor het ontbijt. De tepels begonnen te zwellen en het poesje werd nat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Een goede buur

Het wordt weer zo’n dag … Donderdag was de voorspelling prachtig, warm en zonnig. Ik had een geweldige tijd op het werk. De zon schijnt door het gordijn en je wordt langzaam wakker. Zoals je vaak vragen om een ​​harde pik te spelen. Het is goed om de balkondeur te openen. Een harige, harige man […]

Read More
Sex

Cristina bezoekt een erotische beurs

Ik, Christina, ging met mijn vriendin Ellen naar een erotische beurs. Op die bewuste dag vertelde ik mijn man Rob dat ik de nacht bij Ellen zou doorbrengen. Ik vertrok om 18.00 uur om Ellen op te halen. Toen ik daar aankwam, belde ik aan en Ellen zette me binnen. Ellen zei in een mooie […]

Read More