Cristina bezoekt een erotische beurs

Ik, Christina, ging met mijn vriendin Ellen naar een erotische beurs. Op die bewuste dag vertelde ik mijn man Rob dat ik de nacht bij Ellen zou doorbrengen. Ik vertrok om 18.00 uur om Ellen op te halen. Toen ik daar aankwam, belde ik aan en Ellen zette me binnen. Ellen zei in een mooie jurk: Kijk, ik heb niks in mijn reet, geil hè.
Ik glimlachte en zei ja, absoluut geil. Je bent ook een seksdier. Even geduld a.u.b. en trek dan uw ondergoed uit. Ik begon heel lichte kleding te dragen en was er 30 minuten later al. We waren een beetje beschaamd en opgewonden omdat we naakt onder de jurk waren. Loop eerst over de kermis en denk aan de attracties die ons fascineerden. Bijvoorbeeld stripcafés voor vrouwen, donkere kamers, holes of glory.

Ga eerst naar het stripcafé voor vrouwen en er is een leuke tafel bij het podium. Er was een knappe man die vertrok. We dronken en zagen strippers die nu alleen sexy slipjes droegen. Hij verliet het podium, liep tussen de tafels door en streelde de vrouw die daar zat. Hij kwam naar onze tafel, ging achter Ellen staan ​​en legde zijn hand op haar schouder. Zijn hand gleed over haar borst en streelde het, en begon het schaamteloos te strelen. Eerst op haar jurk, na een tijdje gleden zijn handen onder haar jurk door haar spleten, spelend met haar tepels. Ellen had bekende geile ogen, dus ik wist dat ze hem leuk vond. De stripper maakte haar tepels los en kwam achter me staan, eerst over mijn schouders en daarna over mijn nek en oorlellen. Het voelde zo goed dat plotseling zijn hand door mijn spleet gleed en mijn borst streelde. De tepels werden snel recht en werden heet. Helaas stopte hij en ging voor Ellen staan ​​en gaf haar een lapdance. Ellen, die noch verlegen noch verlegen was, greep onmiddellijk haar kont en streelde die. Hij keek Ellen weer aan en Ellen begon meteen met één hand over zijn penis te strelen. De stripper pakte haar hand, tilde die over haar slipje en zei dat ze die uit moest doen. Nou, het viel niet in de doven. Ellen knielde voor hem neer en liet haar slipje zakken, deze positie maakte zijn stijve lul gelijk aan haar gezicht. Ze grijpt zijn pik en likt zijn hoofd, en hij grijpt Ellen’s hoofd en bedekt haar pik met zijn mond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Een goede buur

Het wordt weer zo’n dag … Donderdag was de voorspelling prachtig, warm en zonnig. Ik had een geweldige tijd op het werk. De zon schijnt door het gordijn en je wordt langzaam wakker. Zoals je vaak vragen om een ​​harde pik te spelen. Het is goed om de balkondeur te openen. Een harige, harige man […]

Read More
Sex

Het kan je zomaar overkomen

Soms overkomt het je dat je in je wildste droom zit, misschien moet ik zeggen een warmere droom, je had het niet verwacht, en de gebeurtenis ontgaat je. Degenen die erbij horen en degenen die er niet bij horen, zijn even ondergeschikt. Het bedontbijt dat zijn zoon Kevin serveerde, had bijvoorbeeld onverwachte resultaten. Aan het […]

Read More